Declarație de confidențialitate și cookie-uri

Declarație de confidențialitate și cookie-uri
Prelucrarea datelor cu caracter personal
Datele personale procesate de HomeLights sunt prelucrate cu precizie și securitate corespunzătoare. Cumpărați la HomeLights într-un mediu sigur pentru care a fost primit un certificat SSL. Prelucrarea datelor cu caracter personal are loc în conformitate cu cerințele Legii privind protecția datelor cu caracter personal (Wbp) și ale Regulamentului general privind prelucrarea datelor (AVG).

Colectarea și utilizarea datelor sunt limitate la ceea ce este necesar pentru a furniza nivelul de servicii dorit sau pentru a pregăti sau executa acorduri. Pentru a putea procesa și livra o comandă prin intermediul magazinului nostru web, pentru a răspunde la întrebări și pentru a desemna câștigătorul unei acțiuni, sunt necesare o adresă de e-mail, un număr de telefon și detalii de plată. În cazul unei comenzi comerciale, aceasta poate include, de asemenea, un nume de companie, un număr de TVA și o parolă. Datele care ne sunt trimise prin e-mail, formular de contact, canale de socializare sau mesaj de chat sau care ne sunt transmise la postarea unei recenzii sau la participarea la o competiție, sunt, de asemenea, utilizate pentru procesarea datelor cu caracter personal.

Furnizarea de date cu caracter personal către terți
Datele dvs. vor fi puse la dispoziția terților numai după acordul dvs. prealabil (cu excepția cazului în care legea impune acest lucru) și nu vor fi niciodată vândute. Datele dvs. personale vor fi furnizate unor terțe părți numai dacă acest lucru este necesar pentru a vă putea livra comanda sau din motive fiscale.
Pentru a vă putea procesa comanda, datele personale sunt transmise serviciilor de livrare, furnizorilor de servicii de plată, platformelor de revizuire pentru magazinele web, furnizorii de găzduire și dezvoltatorii de site-uri web.
Ultimul motiv înseamnă că administrația vânzărilor (cum ar fi facturile cu date personale) este verificată de un birou administrativ. Evidențele de vânzări ale unui magazin web trebuie păstrate timp de 7 ani (art. 52 din Legea impozitelor de stat), ceea ce înseamnă că perioada de păstrare a datelor cu caracter personal necesare pentru evidența vânzărilor este, de asemenea, de 7 ani. Alte date personale nu sunt stocate mai mult decât este necesar. HomeLights a încheiat un acord de procesare cu terți care exclude faptul că datele personale obținute pot fi prelucrate în scopuri proprii. HomeLights nu poate garanta că datele cu caracter personal vor fi tratate de terți într-un mod sigur și sigur. Pentru a afla, puteți citi declarația de confidențialitate a terților pe site-ul lor web înainte de a utiliza aceste site-uri web.

Cookie-uri
Cookie-urile sunt mici fișiere text care sunt plasate pe computer de o pagină a site-ului web. HomeLights utilizează cookie-uri pentru a optimiza funcționalitatea anumitor pagini ale site-ului web. Cookie-urile sunt, de asemenea, utilizate pentru a vă aminti setările și preferințele, astfel încât să vă putem servi și mai bine la următoarea vizită.

Un cookie de la compania americană Google este plasat prin intermediul site-ului nostru web ca parte a serviciului „Analytics”.

Folosim acest serviciu pentru a urmări și a primi rapoarte despre modul în care vizitatorii folosesc site-ul web. Google poate furniza aceste informații unor terțe părți dacă Google este obligat în mod legal să facă acest lucru sau dacă terțe părți procesează informațiile în numele Google. Nu avem nicio influență asupra acestui aspect, dar putem indica opțiunea de a consulta declarația de confidențialitate Google. Informațiile pe care Google le colectează sunt anonimizate cât mai mult posibil. Adresa dvs. IP nu este în mod expres furnizată. Informațiile sunt transferate și stocate de Google pe serverele din Statele Unite.

Cookie-uri funcționale

HomeLights plasează în principal cookie-uri funcționale. Aceste cookie-uri sunt necesare pentru a furniza serviciul pe care l-ați solicitat. De exemplu, cookie-urile funcționale vă asigură că nu trebuie să vă conectați din nou pe fiecare pagină după ce v-ați conectat la site-ul web și aceste cookie-uri funcționale amintesc formularele completate pe site.

Cookie-uri de sesiune

Pe lângă cookie-urile funcționale, HomeLights plasează cookie-uri care sunt stocate pe computerul dvs. doar pentru o perioadă limitată de timp. După ce închideți browserul web, acestea vor fi șterse automat. Aceste așa-numitele cookie-uri de sesiune sunt utilizate pentru a vă mapa comportamentul de navigare pe site în timpul unei anumite vizite. HomeLights poate utiliza aceste informații pentru a adapta site-ul web la nevoile vizitatorului.

Cookie-uri permanente

HomeLights plasează, de asemenea, cookie-uri care rămân pe computerul dvs. pentru o perioadă mai lungă de timp. Pe baza acestor așa-numiți cookie-uri permanente, computerul dvs. va fi recunoscut data viitoare când vizitați site-ul web. Aceste cookie-uri oferă posibilitatea de a vă arăta site-ul web care este adaptat în mod specific preferințelor dumneavoastră. Deoarece preferințele dvs. sunt deja setate, economisiți timp la o nouă vizită, iar utilizarea este mai plăcută. Puteți șterge oricând cookie-urile de pe computer

Dacă aveți o problemă cu politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați [email protected]